Înscrieți-vă la cursuri pentru noul an școlar !

Înscrieți-vă la cursuri pentru noul an școlar !

Alianța Franceză din Moldova vă propune diferite formule de cursuri adaptate ritmului și necesităților Dvs., astfel aceasta vă propune cursuri pentru debutanți, pentru cei care doresc să continue studierea limbii franceze, pentru cei care doresc să se pregătească pentru examenul de franceză din cadrul bacalaureatului sau pentru pregătirea la diferite examene și teste de franceză. Consultați perioadele de înscrieri !

Înscrieri pentru cursurile de franceză generală : 4-12 septembrie

Înscrierile la cursurile de franceză generală la Chișinău, Bălți și Nisporeni care se desfășoară în intervalul lunilor septembrie-decembrie, au loc în perioada 4-12 septembrie 2017.

Cursurile se adresează oricărui public :

Înscrierile, în funcție de localitatea aleasă, se derulează la Chișinău, Bălți și Nisporeni între orele 9.00-18.00.

Pregătite pentru DELF B2 și DALF C1 : înscrieri în perioada 1-15 septembrie

Alianța Franceză este singurul centru acreditat din Republica Moldova pentru organizarea examenelor DELF/DALF și DELF Junior.

Aceste examene sunt valabile pe viață și certifică competențele de cunoaștere a limbii franceze a candidaților străini (Nivelurile A1-C2).

Diplomele sunt recunoscute de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de franceză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor DELF B2 pentru clasele simple și DALF C1/C2 pentru clasele bilingve francofone vă scutește de la susținerea probei de franceză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat nota 10/10.

Pentru buna pregătire a candidaților de una dintre probele celor trei sesiuni anuale de DELF B2, DELF Junior sau DALF C1, Alianța Franceză din Moldova organizează diferite sesiuni de cursuri de pregătire.

Sesiunea de cursuri de pregătire DELF B2 (sau DELF Junior) va avea loc în perioada 18 septembrie-19 octombrie 2017.

Sesiunea de cursuri de pregătire DALF C1 va avea loc în perioada 18 septembrie-1 noiembrie 2017.

Cursurile se desfășoară la Chișinău. La cerere, cursurile de pregătire pot fi organizate la Bălți și Nisporeni.

Înscrierile se desfășoară în perioada 1-15 septembrie 2017 la Biroul de Cursuri al Alianței Franceze din Moldova la Chișinău, între orele 9.00 și 18.00, cât și în cadrul celor două anexe de la Bălți și Nisporeni.

Accesând fiecare link sau consultând cu regularitate rubrica evenimente, puteți consulta perioadele de înscriere și susținere a sesiunilor anuale de DELF/DALF și DELF Junior.

Cursuri de pregătire pentru bacalaureat : înscrieri în perioada 1-15 septembrie

Alianța Franceză din Moldova organizează diferite sesiuni anuale de cursuri de pregătire pentru examenul de franceză din cadrul bacalaureatului. Aceste cursuri se adresează liceenilor care trebuie să susțină bacalaureatul sau bacalaureatul bilingv.

Sesiunea de cursuri va avea loc în perioada 18 septembrie-1 noiembrie 2017.

Înscrierile se desfășoară în perioada 1-15 septembrie 2017 la Biroul de Cursuri al Alianței Franceze din Moldova la Chișinău, între orele 9.00 și 18.00, cât și în cadrul celor două anexe de la Bălți și Nisporeni.

Perioadele de înscriere pentru sesiunile de pregătire pentru examenul de franceză din cadrul bacalaureatului le puteți consulta accesând acest link sau consultând cu regularitate rubrica evenimente.

Informații suplimentare

Pentru informații suplimentare despre cursuri sau înscrieri, vă rugăm să ne contactați :