Mediateca : acces liber pentru elevii Alianței Franceze !

Elevii Alianței Franceze din Moldova au acces liber la Spațiul Media Tech și la toate resursele francofone propuse de acesta.

UN AVANTAJ PENTRU ELEVII ALIANȚEI FRANCEZE DIN MOLDOVA

Alianța Franceză din Moldova este unica școală de franceză din Republica Moldova care propune acces liber elevilor săi la numeroase resurse francofone din Republica Moldova.

De îndată ce a fost efectuată înscrierea, elevii au posibilitatea să-și perfecteze un abonament la Spațiul Media Tech de la Chișinău prezentând dovada de înscriere la cursuri și buletinul de identitate. Abonamentul este valabil pe întreaga perioadă a cursurilor și poate fi reînnoit (la prezentarea contractului de înscriere) la fiecare sesiune.

Nu ezitați să vă perfectați un abonament la mediatecă de îndată ce vă înscrieți la cursurile noastre !

UN ATU PENTRU DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Spațiul Media Tech este o locație unică în Republica Moldova, un veritabil centru multimedia, care propune elevilor săi diverse resurse în vederea complementării orelor de studiu.

Colecțiile cuprind peste 13 000 de documente, cărți, reviste, ziare, CD-uri, DVD-uri și CD Rom-uri. Abonații Spațiului Medias Tech au acces privilegiat la platforma Institutului Francez Culturetheque unde au acces la zeci de mii de documente, cărți, reviste periodice, DVD-uri sau CD-uri etc.

De asemenea, Spațiul Media Tech are și « biblioteca elevului », un spațiu special conceput pentru elevii care doresc să studieze limba franceză oricare ar fi nivelul acestora.

În cele din urmă Alianța Franceză își propune să-i facă pe cei mici să îndrăgească limba franceză. Astfel, aceasta a amenajat un spațiu special pentru cei mici. Aici, copiii vor găsi cărți ilustrate, benzi desenate, dicționare și enciclopedii, romane pentru copii, reviste și jocuri de societate.

ȘI CEILALȚI VIZITATORI ?

Nu e nici o problemă. Aceștia au de asemenea acces la mediatecă și la resursele acesteia achitând o taxă simbolică.

Profitați de toate resursele propuse de mediatecă și consultați condițiile de înscriere.