Alianța Franceză recrutează profesori de limba franceză

Alianța Franceză recrutează profesori de limba franceză

Alianța Franceză din Moldova își mărește echipa, astfel aceasta angajează profesori de limba franceză, cu normă redusă.

O INSTITUȚIE RECUNOSCUTĂ PENTRU PREDAREA LIMBII FRANCEZE ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Cu peste 2500 de elevi care studiază aici anual, Alianța Franceză din Moldova este una din primele Alianțe Franceze din Europa și primul centru lingvistic străin din Republica Moldova.

Alianța Franceză este singurul centru de examene acreditat din Republica Moldova pentru examenele de franceză : DELF/DALF, TCF/TCF ANF, e-TEF, TEFaQ și TCF Québec, cerute de Ministerului Emigrării Diversității și Incluziunii (MIDI) din Quebec în cadrul unei cereri de viză pentru Quebec.

VĂ PROPUNEM LUCRU ÎNTR-O ECHIPĂ DINAMICĂ ȘI MEDIU AGREBIL

Profesorii recrutați vor preda franceza generală sau vor pregăti elevii de orice nivel (A1 – C2) pentru testele și examenele oficiale de limbă franceză organizate de Alianța Franceză.

  • Part-time (începând cu 3h/săptămână) și posibilitatea de a deveni supraveghetor sau membru al juriului în cadrul examenelor,
  • Experiență minimum de un an de predare a limbii franceze generale sau pe obiective specifice. Totodată candidaturile tinerilor profesor vor fi atent examinate.
  • Titularul unei diplome universitare în domeniul limbii franceze și/sau a unui certificat de cunoaștere a limbii franceze, nivelul C1;
  • Cunoașterea examenelor sau a testelor de limbă franceză organizate de Alianța Franceză din Moldova va constitui un avantaj ;
  • Remunerare atractivă și avantaje se oferă profesorilor care acceptă să ofere cursuri după-amiaza și seara ;
  • Acces la diverse resurse pedagogice din cadrul Alianței Franceze din Moldova.

Alianța Franceză din Moldova este o instituție responsabilă și respectă legislația Republicii Moldova în ceea ce privește angajarea în câmpul muncii.

Pentru a candida, vă rugăm să expediați CV-ul, o fotografie și o scrisoare de motivare redactată în franceză la adresa :