DELF : o reușită garantată

DELF : o reușită garantată

GHIDURI NOI PENTRU PREGĂTIREA DELF

Spațiul Media Tec propune abonaților săi ultimele ghiduri de pregătire eficace, pentru antrenamentul și susținerea reușită a examenului DELF (Diploma de studii de limba franceză), publicate de editura Didier.

Colecția, organizată conform celor patru competențe de evaluare DELF (înțelegere orală, înțelegere scrisă, exprimare orală, exprimare scrisă), cuprinde nivelurile A1- B2 conform Cadrului European de Referință pentru Limbi (CECR).

EXERSAȚI PENTRU A REUȘI CU SUCCES SUSȚINEREA EXAMENULUI DELF

Cele patru cărți permit abordarea probelor oferind cele mai mari șanse de reușită. Activități, sfaturi și strategii pentru a reuși, fișe metodologice pentru memorizarea informației esențiale (vocabular, gramatică, comunicare, sfaturi, etc.), CD-uri audio mp3 (înțelegerea orală și exprimarea orală), de asemenea sunt propuse caiete cu răspunsuri și transcrieri.

Candidații vor găsi probe de simulare (2 probe simple și 2 două probe interactive), în format oficial, pentru fiecare nivel.

Aceste ghiduri reprezentă niște materiale complementare ideale cursurilor de pregătire pentru examenul DELF propuse de Alianța Franceză din Moldova.

Vă reamintim că DELF-ul este o diplomă oficiale eliberată de Ministerul Educației Naționale a Învățământului Superior și Cercetării din Franța.

Aceasta certifică competențele de cunoaștere a limbii franceze de către candidații străini (Nivelurile A1-B2) și este valabilă pe viață. Diploma este recunoscută de către angajatorii și universitățile franceze.

DELF-ul B2 este recunoscut de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de franceză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor DELF B2 pentru clasele simple și DALF C1/C2 pentru clasele bilingve francofone vă scutește de la susținerea probei de franceză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat nota 10/10.