Campus France a lansat un nou site Internet

Campus France a lansat un nou site Internet

Campus France a lansat un nou site Internet pentru a oferi mai multe informații tinerilor care doresc să urmeze studii superioare în Franța.

CAMPUS FRANCE : AGENȚIA CARE PROMOVEAZĂ STUDIILE SUPERIOARE ÎN FRANȚA ȘI OFERĂ CONSULTANȚĂ TINERILOR

Agenție franceză pentru promovarea studiilor superioare și a mobilității internaționale, Campus France își propune să ofere posibilitatea tinerilor să studieze în Franța.

Noul site Campus France propune, prin noua interfață modernă și funcțională, numeroase informații despre studiile în Franța : cum să găsim un domeniu de formare, cum să ne finanțăm studiile, cum să ne pregătim înainte de plecare și cum să acționăm odată ce am ajuns acolo, de asemenea tot pe site găsiți numeroase mărturisiri ale tinerilor care studiază în Franța…

FRANȚA REPREZINTĂ O DESTINAȚIE ATRACTIVĂ PENTRU TINERII DIN REPUBLICA MOLDOVA

Cu peste 310 000 de studenți străini veniți anual, Franța este a 4-a țară gazdă la nivel mondial pentru studenții străini și 1-a țară non anglofonă.

De asemenea, aceasta este a 4-a țară gazdă pentru studenții din Republica Moldova care fac studii superioare în străinătate. Calitatea studiilor superioare, diversitatea formărilor propuse, costul studiilor și importanța limbii franceze explică de ce tinerii din Republica Moldova sunt atrași de Franța.

UN NOU SITE ȘI UN CORESPONDENT ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Alianța Franceză din Moldova găzduiește Spațiul Campus France unde tinerii pot obține, pe parcursul întregului an, informații și sfaturi personalizate despre studiile superioare în Franța oferite de corespondenta Campus France Moldavie.

Nu ezitați să faceți cunoștință cu noul site Campus France sau să vizitați Spațiul Campus France Moldavie !