DELF/DALF : rezultatele sesiunii noiembrie sunt disponibile

DELF/DALF : rezultatele sesiunii noiembrie sunt disponibile

Rezultatele sesiunii DELF și DALF orice public și DELF junior organizate în luna noiembrie 2017 sunt disponibile. Candidații pot afla rezultatele cunoscând numărul candidatului.

Atestările provizorii cât și punctajul acumulat pentru cei care nu au reușit să susțină examenul sunt disponibile la Biroul de Cursuri al Alianței Franceze din Moldova. Diplomele vor fi disponibile peste aproximativ o lună, acestea sunt editate și expediate din Franța de către centrul CIEP.

RATA GENERALĂ DE REUȘITĂ ESTE DE 52,58%

Zece candidați au fost înscriși pentru sesiunea noiembrie la DELF price public A1. Toți candidații au susținut cu succes examenul, rata de reușită fiind de 100%.

Opt candidați au susținut probele de DELF B2 orice public. Trei candidați au fost admiși, astfel rata de reușită fiind de 37,5%.

Șaizeci și trei de candidați au fost înscriși pentru DELF B2 junior. Treizeci și trei vor obține prețioasa diplomă, rată de reușită fiind de 52%.

Per total pentru DELF B2 (junior și orice public), rata de reușită este de 50,70%.

Treizeci și cinci candidați au fost înscriși pentru probele de DALF C1. Cincisprezece dintre ei au luat nivelul C1,rata de reușită fiind de 42,85%.

Rata generală de reușită pentru toate nivelurile este de 52,58%.

URMĂTOAREA SESIUNE DELF/DALF ORICE PUBLIC ȘI DELF JUNIOR : 7 – 10 FEBRUARIE 2018

Următoarea sesiune de DELF/DALF price public și DELF junior va fi organizată în perioada 7 – 10 februarie 2018. Înscrierile vor avea loc în perioada 9 – 19 ianuarie 2018

Pentru a vă mări șansele de reușită, Alianța Franceză din Moldova vă propune cursuri de pregătire, în perioada 9 ianuarie – 5 februarie 2018 pentru DELF B2  și 2 ianuarie – 8 februarie pentru DALF C1. Înscrierile la aceste cursuri vor avea loc în perioada 6 – 15 decembrie 2017.