Mulțumim celor 20 000 de prieteni de pe Facebook !

Mulțumim celor 20 000 de prieteni de pe Facebook !

Alianța Franceză din Moldova este prezentă pe mai multe rețele sociale : Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki și, Facebook !

20 000 DE PERSOANE NE URMĂRESC !

Din 26 decembrie 2017, sunteți peste 20 000 de prieteni care ne urmăresc pe Facebook cu această ocazie vă aducem calde mulțumiri.

Fie că sunteți în Moldova, Franța, Canada, Belgia, România, Italia, Brazilia sau altundeva, interesul vostru pentru activitățile noastre reprezintă o încurajare pentru noi să continuăm să promovăm cu intensitate francofonia în Republica Moldova, cultura și valorile pe care le reprezintă aceasta, diversitatea culturală și desigur să continuăm să promovăm limba franceză și practicarea sa în această țară.

DISTRIBUIȚI CÂT MAI MULT

Încurajată zi de zi de această comunitate puternică, Alianța Franceză din Moldova continuă să activeze cu încredere.

Obiectivul nostru este de a reuni pe pagina noastră de Facebook cât mai mulți urmăritori și prieteni.

Astfel, avem nevoie de ajutorul vostru.

Continuați să ne urmăriți ca să fiți la curent cu activitățile noastre, să dați like și să distribuiți postările noastre, de asemenea vă invităm să dați like paginii noastre Alliance Française de Moldavie, precum și altor două pagini Facebook pe care le gestionăm, Campus France Moldavie și Cambridge English authorised exam centre, Moldova !

Vă mulțumim tuturor !