Spațiul Medias Tech : noi jocuri video

Spațiu consacrat promovării valorilor franceze și francofone, mediateca Alianței Franceze din Moldova reprezintă și un spațiu multimedia destinat relaxării. De curând, acesta pune la dispoziția vizitatorilor, două console de jocuri video.

O NOUĂ OFERTĂ DE JOCURI VIDEO

Alianța Franceză propune deja, o ofertă de cincisprezece jocuri video recente, foarte populare, adaptate atât celor mici cât și adolescenților.

Această ofertă a fost recent completată cu trei jocuri noi, foarte populare.

  • FIFA’19 este un joc video de simulare a fotbalului. Marea noutate a acestui an este adăugarea Ligii Campionilor la competițiile licențiate. Ca în fiecare an, au fost efectuate și îmbunătățiri la capitolul grafică și gameplay.
  • PES 2019 pro Evolution Soccer : pentru această nouă ediție, acest joc prevede apariția unor campionate autentice, 7 ligi noi, precum și numeroase parteneriate și stadioane noi.
  • Shadow of the Tomb Raider este noul titlu al jocului, în care se află și celebra Lara Croft. Al treilea și ultimul opus al unei trilogii, acesta vă propune să plonjați în aventuri cât mai complexe unele față de altele. Puzzle-uri, pericole și alte provocări sunt în joc.
BENEFICIAȚI DE OFERTA SPAȚIULUI MEDIA TECH

Abonații Spațiului Media Tech au acces la consolele de joc. Ca și în cazul iPad-urilor, pentru utilizarea consolelor este necesară prezentarea abonamentului.

Pentru a limita riscurile utilizării excesive a consolelor de jocuri video, împrumutul jocurilor va fi taxat cu 10 MDL pe oră și per jucător. În cazul jucătorilor multipli, fiecare jucător trebuie să-și achite dreptul de a utiliza consola de jocuri. Responsabila Spațiului Media Tech are posibilitatea să limiteze utilizarea consolelor de jocuri dacă timpul de utilizare depășește o oră per jucător.

Această ofertă nouă este o invitație să descoperiți Francofonia și întreg Spațiul Media Tech !