Sejur lingvistic la Saint-Raphael : înscrieți-vă !

Sejur lingvistic la Saint-Raphael : înscrieți-vă !

Alianța Franceză din Moldova vă propune un sejur lingvistic în Sudul Franței, la Saint Raphael, pentru unul sau mai multe grupuri a câte 10-15 persoane, cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani.

Sejurul va avea loc în perioada 22 – 29  iulie 2019. 

Acesta este organizat în parteneriat cu Ecole Supérieure Internationale din Saint Raphael, cu care noi am negociat cele mai bune condiții tarifare și de cazare.

Prețul înscrierii este de – 764 € – include cursuri de franceză, activități și vizite culturale, precum și cazare cu pensiune completă în familii-gazdă franceze, și transportul de la aeroportul din Nisa-Coasta de Azur – în Saint-Raphael. Acesta nu include biletele de avion între Chișinău și Nisa, dar vă înștiințăm că compania Air Moldova operează acum zboruri directe între aceste două orașe.

De asemenea, veți fi însoțiți de profesori de la Alianța Franceză din Moldova.

Înscrierile se efectuează până la data de 15 martie 2019, data limită !

ÎN PROGRAM

În fiecare dimineață de la ora 09.00 până la ora 12.00, vor fi organizate cursuri de franceză. După-amiezile vor fi consacrate practicării limbii franceze prin intermediul activităților sportive, petrecerii timpului liber la plajă sau a excursiilor în regiune, în locurile fantastice din Sudul Franței: Saint Tropez, Insula St Marguerite, Fréjus etc.

CARE SUNT CONDIȚIILE DE ÎNSCRIERE ?

Dacă doriți să participați la acest sejur, trebuie să dețineți un pașaport în curs de valabilitate, să aveți între 14 și 30 de ani, și să dispuneți de un nivel minim de franceză A2-B1.

Pentru a vă înscrie sau pentru a obține informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Doina SCUTARU – Telefon : +373 22 23 21 50

Distyribuie