Concurs “Human Planet” : “ O Europă unită ?”

Concurs “Human Planet” : “ O Europă unită ?”

Wipplay este un start-up francez dedicat fotografiilor spontane, amatoricești sau profesionale.

În fiecare săptămână, acesta lansează concursuri de fotografie, deschise tuturor, pentru a descoperi noi talente și a cultiva creativitatea celor 60.000 de participanți.

Până pe 15 septembrie 2019, Wipplay organizează marele său concurs de fotografie “Human Planet !“, în parteneriat cu Orange. Acest concurs, care costă în postarea fotografiilor cu tema “ O Europă unită?” se adresează fotografilor în devenire, celor confirmați sau profesioniști, care locuiesc într-una din următoarele țări europene: Franța, Belgia, Luxemburg, Polonia, România, Slovacia și Republica Moldova.

Pentru acest concurs, participanții trebuie evidențieze prin fotografiile lor, cetățenii europeni, care fac față provocărilor fundamentale (ecologice și sociale), dar și să demonstreze modul în care utilizarea responsabilă a tehnologiei poate ajuta la limitarea impactului uman asupra Terrei, creând noi modele, mai respectuoase față de mediul înconjurător.

Imaginile vor trebui să accentueze aceste provocări și să sugereze o utilizare mai responsabilă a tehnologiilor, nu doar în beneficiul unui număr mare de oameni, ci și în beneficiul planetei noastre.

Puteți participa la concurs direct, accesând site-ul Wipplay.com sau https://photoeurope.orange.com/#.

Pe lângă premiile acordate de public și de prestigiosul juriu, vor fi oferite și alte numeroase cadouri.