Aperitiv Campus France Moldavie : ei sunt gata de plecare !

În acest an, s-au reunit din nou, foști, actuali și viitori studenți în Franța, la terasa Cafenelei La Scriitori, din Chișinău. Mai mulți ca niciodată, foști studenți, precum și numeroși francezi au împărtășit experiențele lor cu tinerii moldoveni, care sunt deja pregătiți pentru plecarea la studii în Franța, începând cu următorul an de studii.

APERITIV BAZAT PE CONVIVIALITATE ȘI ÎMPĂRTĂȘIREA EXPERIENȚELOR

Serge CASSERI, Prim Consilier și Responsabil de Cooperare și Acțiune Culturală (COCAC) al Ambasadei Franței în Republica Moldova a venit cu ultimele încurajări, vorbind despre studiile în Franța și despre marea plăcere de a vedea o mulțime de tineri moldoveni, care în fiecare an, aleg Franța pentru efectuarea studiilor superioare.

Vremea bună și atmosfera convivială a locului, au însoțit responsabilul Campus France Moldavie, Giovanni CAVALLARO. Acesta, alături de alți foști, actuali studenți din Franța, au răspuns la numeroasele întrebări ale tinerilor. Plecați pentru studiile de Licență sau Master, în programul ERASMUS sau într-un stagiu, aceștia au vorbit despre universitatea, orașul în care au studiat și despre experiențele remarcabile pe care le-au trăit acolo. Aceste discuții au avut loc în jurul unui aperitiv frumos organizat, încurajând astfel, pe cei care urmează să plece în Franța. Prin urmare, cei prezenți, grație schimbului de numere de telefoane, de e-mailuri, adrese și sfaturi importante, au aderat la marea rețea dinamică de studenți moldoveni în Franța.

Campus France Moldavie, Ambasada în Republica Moldova și Alianța Franceză, le urează tinerilor mult succes pentru viitorul sau actualul an universitar în Franța !

CAMPUS FRANCE MOLDAVIE PRIMEȘTE TINERII PE PARCURSUL ÎNTREGULUI AN

Iar cei care nu au putut participa la această întâlnire, au întotdeauna ocazia să-l întâlnească pe Giovanni CAVALLARO la Campus France Moldavie, din cadrul Alianței Franceze de la Chișinău. Astfel, aceștia vor putea obține informații utile și sfaturi personalizate pentru a pleca la studii în Franța. Franța este într-adevăr una dintre cele mai populare destinații pentru tinerii moldoveni plecați să urmeze studii superioare în străinătate. Tinerii sunt atrași de diversitatea și calitatea ofertelor de formare, de proximitatea culturală și de calitatea vieții în Franța, precum și de costurile foarte atractive ale studiilor.

ȘI ÎN SPECIAL !

Pentru a avea șansa de a merge la studii în Franța, este necesar să cunoașteți limba franceză, chiar dacă intenționați să urmați o formare superioară în limba engleză. Este vorba doar despre o garanție de integrare în Franța. Nu este atât de complicat precum pare.

Alianța Franceză din Moldova vă pregătește de plecare cu numeroase oferte de cursuri.

Înscrierile încep peste câteva zile !

Consultați cu regularitate pagina evenimente pentru a fi informați despre ofertele de cursuri de franceză și pentru a ști ce ofertă corespunde necesităților Dvs…