Irineï

Irineï

Un roman nou destinat tinerilor cititori, a îmbogățit colecțiile Spațiul Media Tech din Chișinău.

Irineï este un roman constituit din două volume, scris de Val REIYEL. Acesta transmite un mesaj puternic față de unele valori cum ar fi respectul pentru planetă, natură și toate ființele vii, umane și non-umane. Această istorie rezonează foarte mult, în contextul ecologic global din momentul de față …

AVENTURĂ, SUSPANS, PRIETENI, TOLERANȚĂ …

Un roman de aventură, suspans, prietenie, toleranță, dar și cu nuanțe științifice (clonarea mamuților), de la spiritualitatea șamanică a popoarelor vechi … dar și cum privește un copil dintr-o altă cultură, civilizația actuală de consum, astfel încât îi va face să călătorească în timp și îi va face să reflecteze pe toți cititorii de toate vârstele, din toate țările și din toate păturile sociale.

Irineï este un roman pentru copiii de 9/12 ani, însă povestea poate atinge și inimile altor generații.

În timpul unei expediții științifice în Siberia, paleontologii americani au extras din pământul înghețat o femelă mamut perfect conservată. La întoarcerea în Los Angeles, ei se găsesc repede în fața unei enigme incredibile: femela mamut este mamă, inima sa și a bebelușului său încă bateau … Doar Irineï, un tânăr șaman de 12 ani care trăiește într-un trib de nomazi, cunoaște miracolului: în timpul unei călătorii în lumea spiritelor, doar Irinei a dat o viață nouă Marelui Spirit de Mamut care dorește să preia locul pe Terra …

Mergeți în expediție pentru o aventură interesantă urmând descoperirile științifice, și protejând planeta!

Romanul este acum disponibil în colecțiile Spațiului Media Tech, precum și pe platforma Culturethèque, în format electronic.

Rețineți că toți abonații Spațiului Tech Media din Alianța Franceză din Moldova beneficiază de un acces privilegiat la oferta Culturethèque oferită de Institutul Francez.

Politica de achiziție a cărților, DVD-urilor sau CD-urilor de la Alianța Franceză din Moldova este susținută de către Ambasada Franței în Republica Moldova.