Culturethèque : acces gratuit pentru toți până la 30 Iunie!

În această perioadă de izolare, puteți să vă bucurați de timpul liber: citind o carte bună, răsfoind revistele preferate, ascultând un concert, vizitând o expoziție, deschizând copiilor albume frumoase iar pe cei mai mari  lăsându-i să se bucure benzile desenate preferate și există încă o mie de lucruri care ne povestesc despre limba și cultura franceză …

BUCURAȚI-VĂ DE ACCESUL GRATUIT LA BIBLIOTECA DIGITALĂ CULTURETHÈQUE

În context excepțional, răspuns excepțional: Alianța Franceză din Moldova oferă acces liber și gratuit la platforma sa digitală Culturethèque până la 30 Iunie 2020, indiferent dacă sunteți sau nu student la Alianța Franceză, dacă sunteți sau nu abonat  la Spațiul Médias Tech.

Culturethèque este o bibliotecă digitală cu conținut cultural în limba franceză: cărți, benzi desenate, presa franceză, module de dezvoltare personală, muzică, documentare, biblioteca cursanților cu metode adaptate fiecărui nivel. Peste 150.000 de lucrări sunt disponibile online ce pot fi accesate de pe un computer, tabletă sau telefon.

Studenții Alianței Franceze beneficiază în mod normal de un abonament gratuit la spațiul Media Tech pe toată durata cursului. Dacă nu ați solicitat încă abonamentul, puteți lua legătura cu Silvia UNCU qcare vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă crea contul Culturethèque. Toți elevii Alianței Franceze din Moldova care vor solicita abonamentul la Culturethèque, vor avea accesul prelungit la această platformă automat până la 30 Iunie.

Dacă nu sunteți student la Alianța Franceză din Moldova sau dacă nu sunteți abonat la Spațiul Media Tech din Chișinău, de asemenea puteți beneficia, de accesul gratuit timp de 3 săptămâni la oferta platformei culturethèque după crearea contul. La sfârșitul acestei perioade, vă vom extinde și accesul gratuit la oferta Culturethèque până pe 30 Iunie.

  • Pentru a putea beneficia de această ofertă și pentru a obține toate informațiile necesare pentru a vă crea contul, este suficient să contactați prin e-mail Silvia UNCU.