Cambridge English: toate ofertele noastre online

Cambridge English: toate ofertele noastre online

Recunoscută pentru calitatea sa de a  preda limba franceză, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, un Centru Cambridge English Autorizat, începând cu anul 2013.

De când a începutul criza sanitară, toate ofertele de cursuri Cambridge English au fost accesibile doar online, fie că sunt cursuri de limba engleză generală sau cursuri de pregătire pentru examene.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI DVS. DACĂ DORIȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI LA CURSURI ?

Fie că vă aflați în Moldova sau în alt colț al lumii, puteți urma unul dintre cursurile noastre online de limba engleză generală sau de pregătire pentru examenele Cambridge English. Organizăm cursuri individuale, semi-individuale sau de grup, indiferent de nivelul sau vârsta dvs.

Puteți găsi perioada de înscriere la cursuri în rubrica noastră agenda, pe site-ul nostru Cambridge English Moldova sau pe pagina noastră de Facebook.

Este posibil să vă înscrieți în orice moment, indiferent de tipul de curs pe care doriți să-l urmați. Vom face tot posibilul pentru a vă răspunde solicitărilor dvs. de înscriere în funcție de disponibilitatea dvs., de disponibilitatea profesorilor noștri și de alte cereri de înscriere pentru cursurile semi-individuale sau de grup.

Cursurile online sunt organizate pe platformele Zoom sau Skype, iar testele de plasament online sunt gratuite.

Beneficiați de o reducere suplimentară până la 31 mai 2020

Până la 31 mai 2020, veți putea beneficia de o reducere suplimentară de 10% la prețurile cursurilor noastre semi-individuale sau în grup. Această reducere se va adăuga la celelalte reduceri la care aveți deja dreptul.

Consultați toate informațiile pe situl cursuri online Cambridge English sau contactați prin e-mail: