Cinema: selecția 2020 din cadrul mediatecii este disponibilă

Cinema: selecția 2020 din cadrul mediatecii este disponibilă

In asteptarea si speranta posibilitatii oranizarii la sfârșitul lunii septembrie a ediției 2020 a Festivalului de Film Francofon,  Spațiul Media Tech din Chișinău vă propune să descoperiți o nouă selecție de filme franceze recente pe care le puteți împrumuta pe DVD.

DOUĂZECI ȘI DOUĂ DE DVD-uri CU CELE MAI BUNE SI RECENTE FILME FRANCEZE

Datorită sprijinului Ambasadei Franței în Republica Moldova și al Ministerului Francez al Europei și al Afacerilor Externe care susțin programul său cultural anual, Alianța Franceză din Moldova și-a îmbogățit colecția de DVD-uri cu 22 de filme recente.

Selecția realizată în cadrul Spațiului Media Tech scoate în evidență cele mai recente apariții cinematografice.

Acesta vor surprinde publicul multiplu prin diversitatea sa – drame, thrillere, comedii, romantism, animații, aventură, familie, ficțiune – și calitatea sa, cu mai multe filme, actrițe sau actori, regizori nominalizați, recompensați sau premiați la diverse festivaluri internaționale.

Descoperiți selecția noastră 2020::

DORESC SĂ ÎMPRUMUT. CUM SE FACE ?

Pentru a împrumuta unul dintre aceste filme noi sau un alt document disponibil la mediatecă, este foarte simplu.

Transmiteți prin e-mail titlul (titlurile) DVD-urilor care vă interesează sau ale selecției dvs. de cărți, reviste, CD-uri sau alte DVD-uri disponibile pe catalogul nostru online la Silvia UNCU.

Mediatecara noastră vă va pregăti comanda și vă va anunța când aceasta va fi gata, și va organiza o întâlnire cu dvs. pentru a o putea recupera.

Veți recupera comanda dvs. la Spațiul Media Tech din Chișinău, în conformitate cu regulile sanitare, și anume purtarea măștilo, mănușilor și respectarea distanței fizice.

Alianța Franceză din Moldova respectă reglementările sanitare stricte. Toate lucrările returnate sau împrumutate sunt supuse dezinfectării și regulilor de carantină pentru siguranță. Prin urmare, este posibil ca unele lucrări să nu fie disponibile imediat pentru a ține cont de aceste reguli sanitare. Fiți răbdători. Preferăm să facem mai multe  pentru siguranța dumneavoastră.