Redeschiderea progresivă a Spațiului Media Tech

Redeschiderea progresivă a Spațiului Media Tech

Doriți să citiți? Doriți să descoperiți noutățile din cinematografia franceză?

De la 1 iulie 2020, puteți împrumuta din nou cărți, DVD-uri sau CD-uri de la Spațiul Media Tech din Chișinău.

DORESC SĂ ÎMPRUMUT. CUM SĂ FAC ?

Pentru a împrumuta o operă, un film DVD sau un CD, este foarte simplu.

  • Începeți să căutați documentele pe care doriți să le împrumutați din catalogul nostru online.
  • Transmiteți prin e-mail lista documentelor care vă interesează către Silvia UNCU.
  • Responsabila Medias Tech va pregăti comanda dvs. și o să vă anunțe când va fi gata, astfel veți stabili o întâlnire pentru a vă apropia să ridicați comanda.
  • Veți ridica comanda la Spațiul Medias Tech din Chișinău, în conformitate cu regulile sanitare, și anume purtarea unei măști, mănuși și respectând distanța socială.

Alianța Franceză din Moldova este obligată să respecte regulile sanitare stricte. Toate lucrările returnate sau împrumutate sunt supuse dezinfectării și regulilor de carantină pentru siguranță. Prin urmare, este posibil ca anumite cărți, filme sau CD-uri să nu fie disponibile imediat deoarece se ține cont de regulile sanitare. Fiți răbdători. Preferăm să facem tot ce este necesar pentru siguranța dumneavoastră.

CULTURETHEQUE : ACCES GRATUIT PÂNĂ LA 30 IUNIE!

Nu puteți veni la Chișinău pentru a împrumuta pe loc.

Atunci rămâne oferta Culturethèque.

Culturethèque este o bibliotecă digitală cu conținut cultural în limba franceză: cărți, benzi desenate, presa franceză, module de dezvoltare personală, muzică, documentare, biblioteca cursanților cu metode adaptate fiecărui nivel. Peste 150.000 de resurse sunt disponibile online ce pot fi accesate de pe un computer, tabletă sau telefon.

Nu uitați Alianța Franceză din Moldova oferă acces gratuit la platforma sa digitală Culturethèque până la 30 iunie 2020, dacă urmați sau nu cursuri la Alianța Franceză,sau dacă sunteți abonat sau nu la Spațiul Medias Tech.