Saga francofonă continuă cu Mihai FUSU

După un prim clip cu un tânăr antreprenor moldovean, Boris ESANU, continuăm interviurile cu francofonii din Moldova care au mers #mai departe datorită limbii franceze.

EL ESTE UNUL DIN FONDATORII ALIANȚEI FRANCEZE DIN MOLDOVA

Astfel, am oferit cuvântul unuia dintre cei care, alături de președintele Alexandru MUNTEANU, au participat la crearea Alianței Franceze din Moldova în urmă cu mai bine de 30 de ani: Mihai FUSU

Mihai a învățat franceza la școală în Moldova și a descoperit bogăția limbii și culturii franceze la Moscova. Este un regizor renumit de teatru, actor și autor. De asemenea, predă teatru și continuă să promoveze cu ardoare limba și cultura franceză, în special prin angajamentul său față de Alianța Franceză din Moldova, în calitatea sa de Vicepreședinte.`

El ne demonstrează, de asemenea, că datorită limbii franceze este posibil să mergem #maideparte !

O CAMPANIE MONDIALĂ PRELUATĂ LA NIVEL LOCAL DE ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDOVA

Campania lansată la nivel mondial de Institutul francez și Fundația Alianțelor Franceze va continua să fie actualizată periodic la nivel local prin marturii postate pe paginile noastre de Facebook, Linkedin, Twitter sau Instagram.

Pentru a afla cum să mergeți #maideparte cu Alianța Franceză din Moldova, contactați echipa noastră pentru a construi împreună un parcurs și o pregătire adaptată necesitatilor dumneavoastră:

  • La numărul de telefon: +373 22 23 45 10 / +373 22 23 72 34 / +373 22 23 21 50
  • Pe adresa e-mail: alfr@alfr.md
Distribuie