Înscrierea la cursurile noastre: este posibilă pe tot parcursul anului!

Înscrierea la cursurile noastre: este posibilă pe tot parcursul anului!

Nu v-ați înscris la sesiunile lansate la începutul lunii septembrie?

Nu vă faceți griji, vă puteți înscrie oricând la cursurile de franceză sau engleză oferite de Alianța Franceză din Moldova și centrul Cambridge English.

LECȚII DE FRANCEZĂ SAU ENGLEZĂ, ONLINE SAU ÎN PREZENȚIAL

Dacă sunteți debutant sau doriți să continuați studierea limbii franceze sau engleze,  doriți să vă pregătiți pentru proba de bacalaureat la franceză sau engleză, doriți să vă pregătiți pentru unul dintre numeroasele examene și teste de franceză sau Cambridge English și oricare ar fi vârsta dvs – oferim cursuri pentru copii, adolescenți sau adulți – timpul pe care îl poți oferi studierii unei limbi străine, și oriunde locuiți în cele din urmă, în Moldova sau în altă parte , veți găsi cursul care vi se potrivește..

Pentru a ține cont de situația sanitară și de recomandările autorităților Republicii Moldova în domeniul educației, oferim din nou cursuri în prezențial la sediile noastre din Chișinău, Bălți și Nisporeni. Vă rugăm să notați, totuși, că în acest moment sunt organizate doar lecții individuale sau semi-individuale (de la 2 până la 5 persoane) și numărul de locuri este limitat.  Purtarea unei măști este obligatorie pentru profesori și studenți, care trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile pentru a avea acces la sediile noastre.

Cursurile în grup sunt oferite doar online până când situația sanitară va permite deschiderea sediilor noastre.

PENTRU VĂ ÎNSCRIE, ESTE SIMPLU!

Consultați ofertele noastre de cursuri de franceză sau ofertele noastre de engleză pe site-ul nostru Cambridge English, selectați tipul de public – adulți, adolescenți, copii -, alegeți ritmul – moderat, clasic, rapid sau expres – care vi se potrivește cel mai bine în funcție de constrângerile și obiectivele dvs., specificați formula – în grup online, semi-individual sau individual online sau în prezențial – care corespunde așteptărilor dvs.

După ce ați făcut alegerea dvs, vă puteți apropia la sediul nostru de luni până vineri de la ora 8:00 la 18:00 sau ne puteți contacta prin e-mail sau telefon:

  • La Chișinău pentru toate cursurile de franceză online sau în prezențial: alfr@alfr.md – Tel.: +373 22 23 45 10/+373 22 23 72 34/+373 22 23 21 50 
  • La Bălți pentru cursurile de franceză sau engleză online sau în prezențial: Tatiana COLIBABA – Tel.: +373 69 17 93 87
  • La Nisporeni pentru cursurile de franceză în prezențial: Raisa ANDRIUTA – Tel.: +373 69 91 37 40
  • La Chișinău pentru toate cursurile noastre de engleză online sau în prezențial: Dina BOBINA sau Diana CRETU  Tel.: +373 22 23 45 10 / + 373 22 23 20 07

După ce ne contactați, puteți fi testat online dacă nu ați urmat cursurile la noi și nu cunoașteți nivelul dvs.

  • Dacă ați ales un curs individual online sau în prezențial, puteți începe cursul oricând doriți, în funcție de disponibilitatea dvs. și a profesorului.
  • Dacă alegeți un curs semi-individual online sau în prezențial, cursul dvs. va demara odată cu formarea unui grup de 2 până la 5 persoane.
  • Dacă alegeți un curs în grup online, o să vă alăturați unuia dintre grupurile deja formate, în funcție de locurile disponibile și de ritmul pe care l-ați ales la sfârșitul sesiunii curente. Sunt sesiuni care deja finisează. Deci nu va fi necesar să așteptați foarte mult pentru a începe cursul. De asemenea, putem lansa grupuri noi în orice moment pe baza solicitărilor pe care le primim.

Cursurile noastre online sunt predate prin intermediul platformelor Zoom, Messenger, Viber sau Skype.

ȘI ÎN PLUS

Începând cu 1 iulie, am reluat organizarea activităților noastre cu privire la examenele de franceză și engleză, asigurându-ne că sunt respectate condițiile sanitare.

Prin urmare, este posibil să faceți înscrierea pentru toate testele și diplomele noastre de franceză sau Cambridge English.

Pentru mai multe informații sau pentru a vă înscrie la un examen de franceză sau engleză, puteți contacta Dina BOBINA – Tel.: +373 22 23 45 10