#Mai departe cu Galina INDOITU

După Boris ESANU și Mihai FUSU, am mers #mai departe pentru a o întâlni pe Galina INDOITU.

CLASELE BILINGVE FRANCOFONE SPRE LYON

Galina a învățat franceza într-o instituție bilingvă francofonă din Moldova, dar a visat să cunoască mai multe despre cultura franceză, despre istoria și bogățiile Franței.

Visul său a devenit realitate, urmărind studiile superiore în Franța unde s-a stabilit ulterior. Acum locuiește la Lyon.

Dar nu a uitat de rădăcinile sale și de compatrioții săi. Astfel a lansat , împreună cu doi asociați francezi, platforma SMarketoo pentru a permite diasporei să se mobilizeze în favoarea apropiaților care au rămas în țară.

Galina Indoitu mărturisește: cu franceza, este posibil să mergi #maideparte, să-ți împlinești visele, să nu uiți care sunt originile tale și cu siguranță servește si la dezvoltarea țării natale!

Ea confirma, cu franceza, este posibil să mergi #maideparte!

UO CAMPANIE GLOBALĂ DECLINATĂ LOCAL DE CĂTRE ALIANȚA FRANCEZĂ DIN MOLDOVA

Campania lansată la nivel mondial decătre Institutul francez și Fondația Alianțelor Franceze va continua să fie actualizată periodic la nivel local prin interviuri postate pe paginile noastre de Facebook, Linkedin, Twitter sau Instagram.

Pentru a afla cum să mergeți #maideparte cu Alianța Franceză din Moldova, contactați echipa noastră pentru a construi împreună un curs și o pregătire adaptată necesităților dumneavoastră:

  • Prin telefon: +373 22 23 45 10 / +373 22 23 72 34 / +373 22 23 21 50
  • Prin e-mail: alfr@alfr.md
Distribuie