Alianța Franceză din Moldova este centru autorizat de examene de limbă engleză Cambridge English.

Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20 000 de angajatori, universități și organisme guvernamentale, care le acceptă și care recunosc aceste calificări în lumea întreagă.

Testele se bazează pe nivelurile Cadrului European Comun de Referință (CECR A1, A2, B1, B2, C1, C2). Examenele permit validarea nivelului de cunoaștere a limbii engleze în cadrul școlarizării, în vederea urmării studiilor superioare în străinătate, într-o universitate dintr-o țară anglofonă sau nu – numeroase universități sau școli franceze solicită un test Cambridge English la înscriere –, sau pentru integrarea mediului profesional.

Aceste diplome favorizează de fapt mobilitatea profesională și posibilitățile de studii, îmbogățind CV-ul Dvs.

De asemenea, diplomele sunt recunoscute de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de engleză din cadrul bacalaureatului.

Obținerea diplomelor cu nivelul B2 sau cu un nivel mai avansat vă scutește de la susținerea probei de engleză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat 10/10.

Fiecare proiect școlar, universitar sau profesional are testul său !

Valabilitate : pe viață !

Toate ofertele de examene sau de cursuri de pregătire Cambridge English cât și calendarul sesiunilor de examene le găsiți pe site-ul Cambridge English authorised exam centre, sau pe pagina de Facebook de asemenea ne puteți contacta :

Planul de curs este gol

Instructor

admin