Loading Evenimente
26
august

Înscrieri la noua sesiune de cursuri !

26 august 2019 @ 09:00 - 18:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Pentru a învăța limba franceză, selectând ritmul Dvs. de învățare, Alianța Franceză din Moldova vă propune o ofertă diversificată de cursuri.

Înscrierile la cursuri vor avea loc în perioada 26 august – 6 septembrie 2019, la Chișinău, Bălți și Nisporeni.

PUBLICUL VIZAT : ADULȚI, ADOLESCENȚI, COPII

Indiferent de obiectivul pe care-l urmăriți – școlar, profesional, studii în Franța, serviciu sau emigrare într-o țară francofonă, călătorii, etc. – și în dependență de timpul de care dispuneți, aveți posibilitatea de a selecta un curs de limba franceză cu un ritm adaptat.

Cursurile se adresează oricărui public :

Sesiunea unui curs în grup durează 44 de ore.

INSCRIEȚI-VĂ LA CURSURI ÎN PERIOADA 26 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE, LA CHIȘINĂU, BĂLȚI ȘI NISPORENI

Înscrierile vor avea loc la Chișinău, Bălți și Nisporeni, între orele 9.00 și 18.00, începând de luni, 26 august și până vineri, 6 septembrie 2019. 

Ținând cont de faptul că rata de participare la înscrierile din luna septembrie este mai înaltă, mai ales în a doua parte a zilei, recomandăm celor care au posibilitatea, să vină să se înscrie la cursurile noastre în prima parte a zilei, cu scopul de a fi deserviți mai bine și de a vă reduce timpul de așteptare.

Un avantaj în plus ! În acest an, vă puteți înscrie la cursuri la Chișinău, Bălți și Nisporeni, începând de luni, 26 august, între orele 9.00 – 18.00. Astfel, veți evita perioada de aglomerație de la începutul lunii septembrie și veți putea alege în mod liniștit orarul preferat, beneficiind și de o reducere suplimentară de 50 MDL din tariful pentru cursul ales.

Atenție : această reducere suplimentară poate fi adăugată la celelalte reduceri propuse, însă este valabilă doar în cazul înscrierilor înregistrate și achitate în perioada 26 – 30 august.

PROFITAȚI DE AVANTAJELE ȘI REDUCERILE NOASTRE

Alianța Franceză din Moldova, care oferă deja unul dintre cele mai optimale tarife de pe piața cursurilor, vă propune, de asemenea, unele avantaje specifice și alte eventuale reduceri la tarifele pentru cursuri.

În afară de posibilitatea de a efectua testări gratuite pentru determinarea nivelului Dvs. de cunoaștere a limbii în perioada de înscriere la cursuri, cu scopul de a fi plasați în grupul ce corespunde cel mai bine nivelului Dvs., veți beneficia de acces gratuit la mediateca din Chișinău și la numeroase resurse propuse de aceasta, pentru a susține procesul de învățământ a limbii franceze, iar devotamentul manifestat de cei care se vor înscrie la sesiuni consecutive, va fi recompensat prin acordarea unei reduceri de până la 10% din tariful total al cursurilor.

Dacă în afară de limba franceză, doriți să învățați și limba engleză în cadrul centrului nostru autorizat Cambridge English, veți beneficia de o reducere de 5% din costul total al cursurilor de engleză !

CONTACTAȚI-NE !

Pentru orice informație suplimentară vă rugăm să ne contactați :

Detalii
Data: 26 august 2019
Timp: 09:00 - 18:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: