Loading Evenimente
03
iulie

Expozitia personala Cristina GOLOVATIC

3 iulie 2017 - 7 iulie 2017
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Alianta Franceza din Moldova prezinta în galeria sa, de la 29 mai pâna la 10 iulie 2017, expozitia personala a pictoritei Cristina GOLOVATIC.

Fiindu-i caracteristic un stil îndrăzneț, în procesul său de pictură ea răzuiește, taie și zgârie pânza, și totuși arta ei induce de fiecare dată o stare de calm si echilibru spiritual. Cristina Golovatic este o tânără abstracționistă, care își ia forma unei picturi în permanentă schimbare. Sub influența celor mai buni impresioniști și postimpresioniști ai secolului al XIX-lea, ea și-a dezvoltat o pasiune specială pentru texturi, culori sofisticate și procedeul povestirii pe pânză.

Atitudinea ei spontană este la fel indusă de o serie de accidente planificate : diverse pete de culori, mâzgăleli sau cuvinte și mesaje ascunse. Deciziile luate conștient de a băga linii și pete masive, rupe pictura din lumea reală, astfel învitându-l pe spectator pe un tărâm complet nou.

O artistă vibrantă, condusă de tinerețea, spiritul său rebel și setea nebună de a exista. Haosul ei este armonie, geometria sa este natura, compoziția ei este un tot întreg.

Intrare liberă

Detalii
Începere: 3 iulie 2017
Se termină: 7 iulie 2017
Categorie de EvenimentPictură și arte plastice
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: