Loading Evenimente
28
septembrie

Belle Époque Duo la Ethno Jazz Festival

28 septembrie 2019 @ 19:00 - 22:00
Mitropolit Varlaam St 78, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Alianța Franceză din Moldova și Ambasada Franței sunt partenerii celei de-a 18-a Ediții a Festivalului Ethno Jazz la Chișinău. La fel ca în fiecare an, Alianța Franceză și Ambasada Franței invită la festival numeroși artiști Francezi talentați.

Pe 28 septembrie 2019, Vincent PEIRANI și Emile PARISIEN, artiști ai Belle Époque Duo, vor anima scena festivalului în ritmul muzicii lor vesele. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională din Chișinău. 

În 2014, Vincent PEIRANI la acordeon și Émile PARISIEN la saxofon, decid să lanseze primul lor album împreună, inspirându-se din notele artistului Sidney Bechet.

Deși, sunt mai mult cunoscuți pentru lucrările personale, talentul lor i-a făcut laureați ai mai multor concursuri de prestigiu. În 2013, Vincent PEIRANI a câștigat titlul de Cel mai bun artist al anului, iar în 1012 Academia de Jazz îi decernează Premiul Django-Reinhardt artistului Émile PARISIEN. Ambii, vor fi câștigătorii Premiului Victoires du Jazz în 2014, la categoria Cel mai bun artist al Anului. Alchimia lor muzicală le-a adus premiul Best international Ensemble în 2016 și premiile ECHO Jazz în același an.

Originalitatea și neobișnuitul sunt cuvintele-cheie ale acestui frumos duet, care este esențial pentru a petrece o seară minunată !

Detalii
Data: 28 septembrie 2019
Timp: 19:00 - 22:00
Categorie de EvenimentMuzica, cântec și dans
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Filarmonica Națională Serghei Lunchevici
Adresa Mitropolit Varlaam St 78, Chișinău, Moldova
Organizatori
Organizator Ethno Jazz Festival
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Organizator Ambassade de France en République de Moldavie