Loading Evenimente
25
iunie

Studii în Franța: reuniune de informare înainte de plecare

25 iunie 2018 @ 14:15 - 16:45
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

În acest an, tot mai mulți tineri moldoveni au decis să aleagă Franța pentru a-și continua studiile superioare. Pentru următorul an universitar 2018/2019, mai mult de 120 de tineri vor merge în Franța pentru a-și începe studiile superioare în primul an de licență cu discipline foarte diferite și variate; limbi străine, medicină, la fel și arte vizuale sau arhitectură, managementul economiei și mecanică. De asemenea, foarte mulți au ales să obțină o diplomă de Masterat sau de alte studii superioare la școlile de inginerie, de comerț, la Marile Școli Franceze sau la alte cursuri de specialitate.

TOATE INFORMAȚIIE UTILE PRIVITOR LA FORMALITĂȚILE DE PLECARE

Pentru a se pregăti mai bine de plecare, Campus France Moldavie și Alianța Franceză din Moldova organizează o reuniune de pregătire pentru plecare, luni, 25 iunie 2018, la ora 14.15(Sala Ginta Latină).

Această reuniune se va desfășura în prezența Dlui. Mehmet MEYDAN, Consulul Franței în România și în Republica Moldova și al lui Giovanni CAVALLARO, Responsabil de Spațiul Campus France Moldova care vor prezenta toate formalitățile administrative ce vor trebui realizate înainte de plecare dar și la sosirea în Franța, și în special, procedurile de obținere a unei vize sau a unui permis de ședere.

Ei vor putea să răspundă la toate întrebările adresate de dumneavoastră.

Această întâlnire este destinată tuturor viitorilor studenți moldoveni care trebuie să plece în Franța în următorul an universitar, indiferent de ciclul de studiu sau curriculumul în care vor fi înrolați.

Această întâlnire va fi singura întâlnire prealabilă, organizată cu privire la formalitățile administrative înainte de plecarea în Franța. Nu ezitați să veniți și cu părinții.

Detalii
Data: 25 iunie 2018
Timp: 14:15 - 16:45
Categorie de EvenimentStudii în Franța
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizatori
Organizator Campus France Moldavie
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Organizator Ambassade de France en République de Moldavie