Loading Evenimente
01
iulie

Înscrieri la cursurile Express de limba engleză

1 iulie 2019 @ 14:00 - 5 iulie 2019 @ 18:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școală de limbi străine, renumită pentru cadrele sale didactice calificate și formările pe care le organizează, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, centru autorizat pentru examenele Cambridge English.  

Diplomele obținute în urma susținerii acestor examene sunt recunoscute de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în vederea scutirii de la examenul de limba engleză din cadrul bacalaureatului.

ÎNSCRIERI LA CURSURILE EXPRESS DE LIMBA ENGLEZĂ ÎN PERIOADA 24 IUNIE – 5 IULIE

Pentru a răspunde tuturor necesităților și așteptărilor dvs., sunt organizate diverse tipuri de cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge English (KET, PET, FCE, CAE și IELTS), precum și cursuri de engleză generală pentru adulți și studenți, indiferent de nivelul de cunoaștere a limbii:

  • Curs  ritm clasic : 3 ori pe săptămână / 1h30 lecția
  • Curs ritm moderat : 2 ori pe săptămână / 2h00 lecția
  • Curs ritm rapid: 3 ori pe săptămână / 2h00 lecția
  • Curs ritm express :3 ori pe săptămână / 2h00 lecția

Înscrierile pentru următoarea sesiune la cursurile Express de limba engleză vor avea loc în perioada 24 Iunie – 5 Iulie 2019, între orele 14:00 – 17:00. 

Testele de plasament sunt gratuite.

Puteți consulta calendarul sesiunilor, tipurile de cursuri, precum și tarifele noastre, accesând site-ul Cambridge English – Alianța Franceză din Moldova.

PROFITAȚI DE REDUCERILE PE CARE LE OFERIM !

Dacă pe lângă cursul de engleză, sunteți deja înscris/ă la un curs de franceză în cadrul Alianței Franceze, veți beneficia de o reducere de 5%  din costul total al cursurilor de engleză !

Dacă vă înscrieți la unul dintre cursurile noastre de pregătire pentru examene, veți beneficia de o reducere la tarifele pentru examenele Cambridge English organizate în cadrul centrului nostru.

Mai mult decât atât, studenții noștri au parte de pretestări gratuite pentru examenele Cambridge (KET, PET, FCE, CAE și IELTS).

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă informa despre oferta noastră de examene și cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge English :

Diana CRETU ou Dina BOBINA

+ 373 22 23 21 50

Detalii
Începere: 1 iulie 2019 @ 14:00
Se termină: 5 iulie 2019 @ 18:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizatori
Organizator Cambridge English authorised exam centre, Moldova
Organizator Alianța Franceză din Moldova