Loading Evenimente
22
noiembrie

Înscrieri la cursurile de engleză Cambridge English

22 noiembrie 2021 @ 09:00 - 26 noiembrie 2021 @ 17:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școală de limbi străine recunoscută pentru calitatea echipei sale pedagogice și a formărilor sale, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea,  centru autorizat pentru examenele Cambridge English

Examenele Cambridge English vă permit să validați oficial nivelul dvs de engleză pe viață.

De asemenea, certificatele sunt recunoscute de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Moldova ca o scutire de la examenul de Bacalaureat la limba engleză. De asemenea, vă permite să justificați nivelul dvs de engleză în mai multe universități din întreaga lume. La fel reprezintă un atu pentru CV-ul dvs atunci când sunteți în căutarea unui loc de muncă.

Alianța Franceză din Moldova este centrul Cambridge care are cea mai bună rată de succes a cursanților săi din Republica Moldova.

ÎNSCRIERILE AU LOC DE LA 15 LA 30 NOIEMBRIEi PENTRU CURSURILE GENERALE DE ENGLEZĂ SAU DE PREGĂTIRE PENTRU EXAMEN

Din motivul situației actuale cu care ne confruntăm cu pandemia COVID-19, majoritatea cursurilor noastre continuă să se desfășoare online. Cu toate acestea, este posibil să vă înscrieți la cursuri în prezențial, în funcție de disponibilitatea profesorilor noștri.

Oferim o varietate de orare adaptate pentru a vă permite să alegeți în funcție de constrângerile dvs. Perioada de înscriere va fi în principal pentru cursurile în grup și semi-individuale și cursuri de pregătire pentru examenul Cambridge English.

Dar dacă aveți nevoie de o abordare mai personalizată, vă puteți înscrie la un curs individual.

De asemenea, ne mobilizăm pentru a oferi cursuri serale cursanților care nu pot asista în cursul zilei.

Pentru găsi grupul potrivit, pe durata înscrierilor, testele e-placement  pentru stabilirea nivelului sunt gratuite. Profesorii calificați vor testa nivelul dvs de engleză în scris și oral pentru a vă asigura că găsiți cursul potrivit.

Înscrierile pentru toate nivelurile de engleză generală, precum și cursurile noastre de pregătire pentru examene (Cambridge English : FCE, CAE, CPE / IELTS et TOEFL / pregătire pentru bacalaureat) sunt deschise în perioada 15-30 Noiembrie 2021, între orele 9:00 și 17:00.

Puteți găsi prețurile noastre vizitând site-ul nostru Cambridge English – Alliance Française de Moldavie.

CUM FACEȚI ÎNSCRIEREA?

Înscrierea la cursurile noastre se face online, pentru a asigura siguranța dvs și a colegilor noștri.

Pentru a vă înscrie, ne puteți contacta fie la telefon + 373 22 23 45 10 / 23 72 34 (între ora 9h00 și 17h00), via Facebook sau ne puteți contacta prin e-mail: Diana CRETU sau Dina BOBINA 

Plata cursului se efectuează prin Internet / Web-Banking, sau prin transfer bancar (în ambele cazuri, colegii noștri vă vor transmite coordonatele bancare), sau vă puteți apropia direct la centrul nostru (între orele 9:00 și 17:00), având grijă să purtați mască.

Setul didactic va fi achiziționat de către dvs. de la Educational Center International Bookshop sau BookPlanet (dacă procurați setul didactic de la BookPlanet, pentru reducere trebuie să menționați că sunteți studentul nostru.)

Nu ezitați să întrebați despre toate ofertele noastre de curs și pregătire pentru Cambridge English, contactând:  Diana CRETU sau Dina BOBINA – Telefon: + 373 22 23 21 50 / +373 22 23 72 34

 

Detalii
Începere: 22 noiembrie 2021 @ 09:00
Se termină: 26 noiembrie 2021 @ 17:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Cambridge English authorised exam centre, Moldova
Telefon: + 373 22 23 45 10
Email: