Loading Evenimente
02
septembrie

Înscrieri la cursurile Cambridge English

2 septembrie 2019 @ 14:00 - 6 septembrie 2019 @ 17:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școală de limbi străine renumită pentru calitatea cadrelor didactice și formările sale, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, centru autorizat pentru examenele Cambridge English.  

Vă aducem la cunoștință că în urma susținerii unui examen Cambridge English, diplomele eliberate permit atestarea oficială a nivelului cunoaștere a limbii engleze și sunt valabile pe viață. De asemenea, acestea sunt recunoscute de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în vederea scutirii de la examenul de engleză din cadrul bacalaureatului.

Alianța Franceză din Moldova este centru Cambridge cu cea mai bună rată de reușită a elevilor din Republica Moldova. Aceasta organizează examene Cambridge la Chișinău și la Bălți.

ÎNSCRIERILE LA CURSURILE DE ENGLEZĂ ÎN PERIOADA 26 AUGUST – 6 SEPTEMBRIE

Înscrierile la cursurile de engleză generală sau de pregătire la examenele Cambridge English (FCE, CAE și TKT) pentru adulți și elevi începând cu vârsta de 7 ani, vor fi organizate în perioada 26 August – 6 Septembrie 2019, între orele 14.00 – 17.00. Astfel, pentru sesiunile ce încep din Septembrie, aceștia se pot înscrie la cursuri indiferent de nivelul lor: (Curs  ritm clasic: de 3 ori pe săptămână / 1 oră 30min lecția – Curs ritm moderat: de 2 ori pe săptămână / 2 ore lecția – Curs ritm rapid: de 3 ori pe săptămână / 2 ore lecția).

Pe parcursul perioadei de înscriere, testele de apreciere al nivelului sunt gratuite.

Puteți găsi calendarul sesiunilor și tipurile de cursuri, precum și tarifele noastre, vizitând site-ul nostru Cambridge English – Alianța Franceză din Moldova.

PROFITAȚI DE ASEMENEA DE REDUCERILE NOASTRE!

În cazul în care pe lângă limba engleză, sunteți deja înscris la Alianța Franceză la un curs de  franceză, veți primi o reducere de 5%  din tariful total al cursului de engleză!

În plus, dacă vă înscrieți la unul dintre cursurile noastre de pregătire, veți beneficia și de o reducere la taxele de examen Cambridge English organizate la centrul nostru.

Mai mult decât atât, studenții noștri au parte de pretestări gratuite pentru examenele Cambridge (KET, PET, FCE, CAE și IELTS).

Dacă doriți să vă informați despre oferta noastră de examene și cursuri de pregătire Cambridge English, nu ezitați să contactați:

Diana CRETU sau Dina BOBINA

+ 373 22 23 21 50

Detalii
Începere: 2 septembrie 2019 @ 14:00
Se termină: 6 septembrie 2019 @ 17:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizatori
Organizator Cambridge English authorised exam centre, Moldova
Organizator Alianța Franceză din Moldova