Loading Evenimente
13
iulie

Înscrieri la cursurile Cambridge English

13 iulie 2020 - 17 iulie 2020
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școală de limbi străine recunoscută pentru calitatea echipei sale de pedagogi și a formărilor sale, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, un centru autorizat pentru examenele Cambridge English.

Examenele Cambridge English vă permit să vă validați oficial nivelul de engleză pe viață.

De asemenea, examenele sunt recunoscute de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Moldova drept o scutire de la proba de engleză la Bacalaureat. De asemenea, vă permit să vă justificați nivelul de engleză pentru a vă integra la numeroase universități din întreaga lume. Acestea sunt în cele din urmă un atu pentru curriculum dvs vitae atunci când sunteți în căutarea unui loc de muncă.

Alianța Franceză din Moldova este centrul Cambridge recunoscut cu cea mai bună rată de reușită pe care o prezintă elevii săi din Republica Moldova și este, prin urmare, unul dintre cele mai bune centre de pregătire a examenelor Cambridge English din țară.

ÎNSCRIERI DE LA 13 LA 17 IULIE PENTRU CURSURILE NOASTRE DE ENGLEZĂ ONLINE

Din cauza situației actuale cu care ne confruntăm cu pandemia COVID-19, toate cursurile noastre se desfășoară online. Ne pasă de siguranța studenților și a profesorilor noștri.

Oferim o varietate de orare adaptate pentru a vă permite să vă alegeți în funcție de constrângerile dvs. Perioada de înscriere va viza în principal cursurile Express (zilnic – 2 ore / lecția) și cursurile de pregătire a examenelor Cambridge English.

Dar dacă simțiți că aveți nevoie de o abordare mai personalizată, vă puteți înscrie în continuare pentru un curs individual.

De asemenea, ne mobilizăm pentru a oferi cursuri serale studenților care nu pot asista la ore pe parcursul zilei.

Pentru a fi plasat în grupul potrivit, în această perioadă de înscriere, testele e-plasament pentru stabilirea nivelului sunt gratuite. Profesorii calificați vă vor testa engleza scrisă și orală pentru a vă asigura că găsiți cursul potrivit.

Înscrierile sunt deschisă pentru toate nivelurile.

Puteți găsi tarifele noastre accesând site-ul nostru Cambridge English – Alianța Franceză din Moldova.

CUM FACEȚI ÎNSCRIEREA?

Înscrierile la cursurile noastre se fac la moment online, pentru siguranța dvs  și pe cea a colegilor noștri.

Pentru a vă înscrie, puteți apela la numărul + 373 22 23 45 10/23 72 34 (între orele 10:00 și 17:00), sau puteți accesa pagina noastră de Facebook sau ne puteți contacta prin e-mail: Diana CRETU sau Dina BOBINA

Plata pentru curs se poate face fie prin Internet / Web-Banking sau prin transfer bancar (în aceste două cazuri, colegii noștri vă vor transmite coordonatele noastre bancare), sau direct la centrul nostru (între ora 10:00 și 17:00), având grijă să purtați mască.

Setul de manuale trebuie să fie achiziționat de către dvs. de la Centrul Educațional International Bookshop sau de la BookPlanet (dacă cumpărați un manual de la BookPlanet, spuneți-le că sunteți studentul nostru, pentru a beneficia de o reducere.)

ÎN CELE DIN URMĂ, BENEFICIAȚI DE ALTE REDUCERI PE CARE LE OFERIM!

Dacă, pe lângă limba engleză, sunteți deja înscris la Alianța Franceză ca student la limba franceză, veți beneficia de o reducere de 5% la prețului cursurilor de engleză!

În plus, dacă vă înregistrați la unul dintre cursurile noastre de pregătire, veți beneficia, de asemenea, de o reducere a prețurilor la examenele Cambridge English efectuate în centrul nostru.

Studenții noștri au acces gratuit la testele pre-teste pentru examenele Cambridge English KET, PET, FCE, CAE și IELST.

Nu ezitați să întrebați despre toate ofertele noastre de examen de engleză Cambridge și cursuri de pregătire contactând: Diana CRETU sau Dina BOBINA – Telefon : + 373 22 23 21 50 / +373 22 23 72 34

 

Detalii
Începere: 13 iulie 2020
Se termină: 17 iulie 2020
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Cambridge English authorised exam centre, Moldova
Telefon: + 373 22 23 45 10
Email: