Loading Evenimente
01
iulie

Înscrieri la cursurile de franceză Express

1 iulie 2020 - 17 iulie 2020
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Doriți să continuați studierea limbii franceze sau doriți să vă îmbunătățiți rapid nivelul de franceză într-un ritm constant?

Cursurile de franceză Express +16 sunt pentru dumneavoastră!

UN CURS INTENSIV PENTRU ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI

Alianța Franceză din Moldova vă propune un curs de franceză online, pentru adulți sau adolescenți, cu un program intens de câte 2 ore pe zi, de 5 ori pe săptămână, timp de 4 săptămâni.

SE ANUNȚĂ ÎNSCRIERI DE LA 1 PÂNĂ LA 17 IULIE 2020

Înscrierile – sau reînscrierile – vor avea loc în perioada 1 – 17 Iulie 2020.

Dacă nu cunoașteți nivelul dvs. sau dacă faceți înscrierea  pentru prima dată la Alianța Franceză din Moldovei, o să vă testăm prealabil nivelul dvs. online și eventual o să vă propunem cursul online alternativ corespunzător nivelului dvs.

Dacă sunteți deja înscriși la un curs de franceză în grup la Alianța Franceză din Moldova, veți putea beneficia de o reducere de 50 de lei la tariful cursului.

PENTRU ÎNSCRIEREA LA CURSUL EXPRESS SAU LA UN ALT TIP DE CURS, ESTE SIMPLU
  • Sunteți deja înscriși la un curs: atunci profesorul dvs sau colaboratorii noștri o să vă contacteze pentru a vă explica procedura de reînscriere la curs
  • Dacă încă nu sunteți înscriși: indiferent dacă locuiți la Chișinău, Bălți, Nisporeni,  în altă parte a Moldovei sau în străinătate, contactați-ne prin e-mail – alfr@alfr.md – sau telefonic, de luni până vineri, de la 10:00  la 17:00 – Telefon: +373 22 23 45 10 -. După ce ne veți comunica cursul de care aveți nevoie și după testarea nivelul dvs. online, vă vom oferi un curs adaptat așteptărilor și orarului dvs. Plățile se efectuează prin transfer bancar sau – în mod excepțional – la sediul noastre din Chișinău, dacă nu este posibil altfel. Vă rugăm să acordați atenție instrucțiunilor de siguranță – purtând o mască, păstrând distanța fizică, plata se va efectua cu cardul  pentru a evita plata cash – și este necesară o programare în prealabil.

Profesorul dvs. vă va contacta pentru a vă oferi toate detaliile practice pentru conectarea la curs.

Înscrierile vor fi înregistrate după primirea confirmării de plată a transferului bancar.

Notă importantă: din motivul crizei sanitare COVID-19, toate ofertele noastre de cursuri de franceză sunt doar online, până ce autoritățile vor suspenda restricțiile. Prin urmare, vă încurajăm, să continuați cursurile online până când vom fi autorizați să reluăm cursurile în prezențial. Dacă nu sunteți încă student în cadrul Alianței Franceze din Moldova și doriți să studiați limba franceză, cursurile noastre online sunt o alternativă interesantă. Veți putea apoi să continuați cursurile online dacă nu locuiți în apropierea unuia dintre centrele noastre din – Chișinău, Bălți sau Nisporeni.

Detalii
Începere: 1 iulie 2020
Se termină: 17 iulie 2020
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: