Loading Evenimente
18
mai

Înscrieri la cursurile Cambridge English

18 mai 2020 - 29 mai 2020
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școala de limbi străine recunoscută pentru calitatea echipei sale de pedagogi și a formărilor sale, Alianța Franceză din Moldova este de asemenea, Centru Autorizat pentru examenele Cambridge English.

Examenele Cambridge English vă permite să validați oficial nivelul dvs. de engleză pe viață.

Examenele sunt de asemenea, recunoscute de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării Republicii Moldova ca o scutire de la examenul de Bacalaureat. De asemenea, vă permite să vă justificați nivelul de engleză pentru a vă integra la multe universități din întreaga lume. Acestea este în cele din urmă un atu pentru curriculum-ul dvs., atunci când sunteți în căutarea unui loc de muncă.

Alianța Franceză din Moldova este Centru Cambridge cunoscut cu cea mai bună rată de succes pentru studenții săi din Republica Moldova și este, prin urmare, unul dintre cele mai bune centre de pregătire a examenelor Cambridge English din țară.

ÎNSCRIERI DIN 18 PÂNĂ LA 29 MAI LA CURSURILE NOASTRE ONLINE DE LIMBA ENGLEZĂ

Din cauza situației actuale cu care ne confruntăm, pandemia COVID-19, toate cursurile noastre se desfășoară online. Ne pasă de siguranța studenților și a profesorilor noștri.

Dar există și vești bune, deoarece toate cursurile noastre online, în grup sau semi-individual, sunt oferite cu o reducere suplimentară de 10% în comparație cu prețurile obișnuite.

Oferim un orar variat pentru a vă permite să alegeți cursul în funcție disponibilitatea dvs. Perioada de înscriere se va concentra în principal pe cursurile în grup și semi-individuale. Dar dacă simțiți că aveți nevoie de o abordare mai personalizată, vă puteți înscrie în continuare pentru un curs individual.

De asemenea, ne mobilizăm pentru a oferi cursuri de seară studenților care nu pot participa în decursul zilei.

Am conceput stiluri de învățare pentru a răspunde necesitățilorelevilor noștri. Prin urmare, puteți alege dintre grupuri cu următoarele ritmuri de învățare:

  • Clasic (de trei ori pe săptămână – 1,5 ore / lecție)
  • Moderat (de două ori pe săptămână – 2 ore / lecție)
  • Rapid (de trei ori pe săptămână – 2 ore / lecție)
  • Intensiv (zilnic – 2 ore / lecție)

Pentru a urma cursul în grupul potrivit, în această perioadă de înscriere, testele de plasament online sunt gratuite. Profesorii calificați vă vor testa nivelul pe care îl posedați atât în scris cât și oral pentru a vă asigura că găsiți cursul potrivit.

Înscrierile sunt deschise pentru orice nivel.

Puteți găsi tarifele noastre accesând site-ul Cambridge English – Alliance Française de Moldavie.

CUM VĂ ÎNSCRIEȚI?

Înscrierea la cursurile noastre se fac online, pentru a asigura siguranța dvs și cea a colegilor noștri.

Pentru a vă înscrie, puteți telefona + 373 22 23 45 10/23 72 34 (ora 10 -17) puteți accesa pagina noastră Facebook sau ne puteți contacta prin e-mail: Diana CRETU sau Dina BOBINA

Plata cursului se poate efectua prin Internet / Web-Banking sau prin transfer bancar (în aceste două cazuri, colegii noștri vă vor transmite datele bancare), sau vă puteți apropia la centrul nostru (între orele 10:00 și 17:00) purtând neapărat mască.

Setul de manuale trebuie să fie achiziționat de către dvs. de la Centrul Educațional International Bookshop sau de la BookPlanet (dacă cumpărați un manual de la BookPlanet, puteți menționa că sunteți studentul nostru, pentru a beneficia de o reducere.)

ÎN CELE DIN URMĂ, BENEFICIAȚI DE REDUCERILE NOASTRE!

Dacă în plus, pe lângă limba engleză, sunteți deja înscris la Alianța Franceză ca student la cursurile de limba franceză, veți beneficia de o reducere de 5% la prețul cursurilor de engleză!

În plus, dacă vă înscrieți la unul dintre cursurile noastre de pregătire, veți beneficia, de asemenea, de o reducere a prețurilor la examenele Cambridge English, efectuate la centrul nostru.

În cele din urmă, studenții noștri au acces gratuit la pre-testele pentru examenele Cambridge English KET, PET, FCE, CAE și IELST.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla toate ofertele noastre de examen Cambridge English și despre cursurile de pregătire contactând: Diana CRETU sau Dina BOBINA – Telefon : + 373 22 23 21 50 / +373 22 23 72 34

Detalii
Începere: 18 mai 2020
Se termină: 29 mai 2020
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Cambridge English authorised exam centre, Moldova
Telefon: + 373 22 23 45 10
Email: