Loading Evenimente
24
februarie

Înscrieri la cursurile Cambridge English

24 februarie 2020 @ 08:00 - 28 februarie 2020 @ 17:00
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Școală de limbi străine renumită pentru calitatea cadrelor didactice și formările sale, Alianța Franceză din Moldova este, de asemenea, centru autorizat pentru examenele Cambridge English.  

Examenele Cambridge vă permit să validați oficial nivelul de limbă engleză pe viață. Certificatele obținute în urma susținerii examenelor sunt recunoscute de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova ca o scutire de la examenul de Bacalaureat. De asemenea, vă permite să vă justificați nivelul limbii engleze la multe universități din întreaga lume. Nu în ultimul rând acesta reprezintă un avantaj în CV-ul dumneavoastră atunci când veți fi în căutarea unui loc de muncă.

Centrul Cambridge din cadrul Alianței Franceze prezintă cea mai bună rată a reușitelor din Republica Moldova și, prin urmare, este unul dintre cele mai bune centre de pregătire pentru examenele Cambridge din țară.

Examenele sunt organizate la Chișinău și la Bălți.

ÎNSCRIERI LA CURSURILE DE ENGLEZĂ ÎN PERIOADA 24 – 28 FEBRUARIE

Înscrierile la cursurile de engleză generală sau de pregătire la examenele Cambridge English (FCE, CAE și TKT) pentru adulți și elevi începând cu vârsta de 7 ani, vor fi organizate în perioada 24 – 28  Februarie 2020, între orele 9.00 – 17.00. Astfel, pentru sesiunile ce încep din Martie, aceștia se pot înscrie la cursuri indiferent de nivelul lor: (Curs  ritm clasic: de 3 ori pe săptămână / 1 oră 30min lecția – Curs ritm moderat: de 2 ori pe săptămână / 2 ore lecția – Curs ritm rapid: de 3 ori pe săptămână / 2 ore lecția – Curs ritm intensiv de 5 ori 2h00 / pe săptămână ).

Pe parcursul perioadei de înscriere, testele de plasament electronic al nivelului sunt gratuite. Specialiștii calificați vor testa limba engleză atât la nivel scris cât și la nivel conversațional pentru a vă asigura că vom găsi cursul potrivit pentru dumneavoastră.

Înscrierile sunt deschise pentru toate nivelurile.

Centrul nostru oferă, de asemenea, cursuri serale pentru elevii care nu pot participa în decursul zilei la ore.

Puteți găsi tarifele noastre accesând site-ul  Cambridge English – Alianța Franceză din Moldova.

PROFITAȚI DE ASEMENEA DE REDUCERILE NOASTRE!

În cazul în care pe lângă limba engleză, sunteți deja înscris la Alianța Franceză la un curs de  franceză, veți primi o reducere de 5%  din tariful total al cursului de engleză!

În plus, dacă vă înscrieți la unul dintre cursurile noastre de pregătire, veți beneficia și de o reducere la taxele de examen Cambridge English organizate la centrul nostru.

Mai mult decât atât, studenții noștri au parte de pretestări gratuite pentru examenele Cambridge (KET, PET, FCE, CAE și IELTS).

Dacă doriți să vă informați despre oferta noastră de examene și cursuri de pregătire Cambridge English, nu ezitați să contactați:

Detalii
Începere: 24 februarie 2020 @ 08:00
Se termină: 28 februarie 2020 @ 17:00
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: