Loading Evenimente
28
februarie

Înscrieri DELF/DALF și DELF junior

28 februarie @ 09:00 - 4 martie @ 17:30
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Diploma de Studii de Limbă Franceză (DELF), și  versiunea DELF junior, Diploma de Studii Aprofundate de Limbă Franceză (DALF)  sunt diplome oficiale elaborate de Ministerul Educației Naționale a Învățământului Superior și Cercetării din Franța, destinate publicului non-francofon. Acestea sunt eliberate de France Éducation  International și certifică competențele de cunoaștere a limbii franceze de către candidații străini (Niveluri A1-C2).

Aceste diplome sunt recunoscute de Ministerul Educației al Republicii Moldova în vederea scutirii de susținerea probei de franceză din cadrul bacalaureatului. Obținerea diplomelor DELF B2 pentru clasele simple și DALF C1/C2 pentru clasele bilingve francofone vă scutește de la susținerea probei de franceză din cadrul examenelor de bacalaureat obținând în mod automat nota 10/10.

Alianța Franceză, singurul centru de examene acreditat din Republica Moldova, organizează în fiecare an diferite sesiuni de examene, la Chișinău, Bălți sau Cahul.

Probele sesiunii se vor desfășura în perioada 23-26 Martie 2022. Înscrierile vor avea loc în perioada 21 Februarie – 4 martie 2022 la biroul de cursuri al Alianței Franceze din Moldova de la Chișinău.

Pentru a vă înscrie, este necesară prezentarea unui act de identitate.

Pentru informații suplimentare în privința organizării acestor examene, vă rugăm să contactați Biroul de cursuri din cadrul Alianței Franceze din Moldova :

Detalii
Începere: 28 februarie @ 09:00
Se termină: 4 martie @ 17:30
Categorie de EvenimentExamene și teste
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: