Loading Evenimente
01
iulie

Înscrieri la cursul Super Express – Online

1 iulie 2020 - 17 iulie 2020
Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
  • Acest eveniment a trecut.

Vă doriți în perioada estivală să învățați și mai rapid limba franceză?

Atunci cursurile de franceză online Super Express + 16 ani și Super Express 11 – 16 ani sunt pentru dvs!

Cursurile sunt  adaptate pentru cei ce doresc să își îmbunătățească rapid nivelul de franceză înainte de începerea noului an școlar, fie pentru că doriți să continuați studiile superioare în Franța, sau în oricare țară francofonă, fie pentru că doriți să susțineți un test recunoscut pentru emigrarea într-o țară francofonă sau pur și simplu pentru că dispuneți de mai mult timp pe parcursul verii.

UN CURS FOARTE INTENSIV PENTRU ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI

Alianța Franceză din Moldova oferă cursuri de franceză cu ritm foarte intens de 3 ore pe zi de 5 ori pe săptămână timp de 3 săptămâni (în total 44 ore).

Acest curs este destinat adolescenților și adulților cu vârsta de peste 11 ani.

Cursul care se desfășoară online, și puteți face înscrierea fie că locuiți la Chișinău sau în altă parte!

ÎNSCRIERILE SE FAC DE LA 1 LA 17 IULIE 2020

Înscrierile vor avea loc în perioada 1 – 17 iulie 2020.

Dacă nu cunoașteți nivelul dvs. sau vă înscrieți pentru prima dată la Alianța Franceză din Moldova, vă putem testa prealabil online nivelul  dvs și, eventual, să vă oferim un alt curs online alternativ corespunzător nivelului dvs.

Dacă în prezent urmați un curs de franceză în grup la Alianța Franceză din Moldova, veți putea beneficia de o reducere de 50 de lei la prețul cursului.

PENTRU VĂ ÎNSCRIE LA CURSUL SUPER EXPRES SAU UN ALT TIP DE CURS, ESTE UȘOR
  • Sunteți deja înscris la cursuri: profesorul dvs sau colaboratorii noștri vă vor contacta și explica procedurile pentru reînscrise la curs
  • Nu sunteți încă înscriși: indiferent dacă locuiți la Chișinău, Bălți, Nisporeni, sau oriunde în Moldova sau în străinătate, contactați-ne prin e-mail – alfr@alfr.md – sau telefonic, de luni până vineri, de la 10:00  la 17:00 – Telefon: +373 22 23 45 10 -. După ce vom testa nivelul dvs online, o să vă oferim un curs și un orar adaptat așteptărilor dvs. Plata se efectuează prin transfer bancar sau – în mod excepțional – la sediul nostru din Chișinău. Vă rugăm să acordați atenție instrucțiunilor de siguranță – purtând o mască, distanță fizică, plătind cu cardul de credit pentru a evita plata cash și nu uitați de  programarea în prealabil.

Profesorul dvs. vă va contacta apoi pentru a vă oferi toate detaliile practice pentru conectarea la curs.

Înscrierile vor fi înregistrate după primirea plății prin transfer bancar.

Anunț important: datorită crizei COVID-19, toate ofertele noastre de cursuri de franceză sunt oferite doar online până când autoritățile Republicii Moldova vor permite reluarea cursurilor în prezențial. Prin urmare, vă încurajăm, să urmați cursurile online până vom fi autorizați să reluăm lecțiile în prezențial. Dacă încă nu studiați la Alianța Franceză din Moldova și doriți să începeți să urmați cursurile noastre online, atunci acestea sunt o alternativă interesantă. Puteți alege apoi să continuați online dacă nu locuiți în proximitatea unuia dintre centrele noastre – Chișinău, Bălți sau Nisporeni – sau să continuați în prezențial. 

Detalii
Începere: 1 iulie 2020
Se termină: 17 iulie 2020
Categorie de EvenimentCursuri
Loc de întâlnire
Cladire/locație: Alianța Franceză din Moldova
Adresa Strada Sfatul Țării 18, Chișinău, Moldova
+ Harta Google
Telefon: +373 22 23 24 10
Organizator
Organizator Alianța Franceză din Moldova
Telefon: +373 22 23 45 10
Email: