Doriți să fiți eliberați de la examenul de franceză din cadrul bacalaureatului ? Doriți să vă continuați studiile superioare în Franța, într-o țară francofonă sau într-o filieră francofonă din Republica Moldova? Intenționați să activați în cadrul unei întreprinderi franceze sau francofone sau să inițiați o afacere în parteneriat sau într-o țară vorbitoare de limbă franceză? Vă doriți o carieră într-o instituție internațională sau intenționați să emigrați în Canada/Quebec sau să vă stabiliți definitiv într-o țară francofonă ?

Alegeți examenul sau testul de franceză adaptat necesităților Dvs.!

Alianța Franceză este singurul centru de examene din Republica Moldova acreditat de Centrul Internațional de Studii Pedagogice (CIEP) și de Centrul “Français des affaires” al CCI din Paris (CCIP).

Alianța Franceză din Moldova organizează cursuri de pregătire pentru toate tipurile de teste și examene cu profesori calificați și bine instruiți.

Consultați oferta de cursuri.

Teste

Susțineți Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze (TCF), Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze/Cerere de Admitere Prealabilă (TCF/DAP), Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze pentru Obținerea Naționalității Franceze (TCF ANF), Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze adaptat la Quebec (TCF Quebec) sau Testul de Evaluarea a Limbii Franceze adaptat la Quebec (TEF Quebec), cât și versiunile electronice ale acestor teste e-TEF, e-TEFaQ și e-TEF Canada pentru validarea oficială a cunoașterii limbii franceze.

Aceste teste sunt certificări oficiale eliberate de Centrul Internațional de Studii Pedagogice (CIEP) și de Centrul de Limbă Franceză al CCI din Paris (CCIP).

Atenție : valabilitatea acestor teste este de doi ani de la data obținerii diplomei.

Mai jos găsiți toate informațiile utile (prezentarea, publicul țintă, descrierea probelor) în privința testelor propuse de Alianța Franceză din Moldova.

Examene

Susțineți unul dintre examenele propuse de Alianța Franceză din Moldova și obțineți o diplomă valabilă pe viață care atestă cunoștințele Dvs. în domeniul limbilor franceză sau engleză.

Alianța Franceză este singurul centru de examene acreditat din Republica Moldova care vă propune validarea cunoștințelor lingvistice prin prezentarea Diplomei de Studii de Limbă Franceză (DELF) și versiunea pentru juniori (DELF junior) și Diplomei de Studii Aprofundate de Limbă Franceză (DALF). Aceste diplome sunt eliberate de Centrul Internațional de Studii Pedagogice al Ministerului Francez al Educatei Naționale, Învățământului Superior și Cercetării.

Alianța Franceză este de asemenea Cambridge English authorised exam centre.

Aceste diplome, recunoscute la nivel internațional, sunt racordate Cadrului european comun de referință pentru limbi.

Pentru mai multe informații.