Doriți să fiți eliberați de la examenul de franceză sau engleză din cadrul bacalaureatului ? Doriți să vă continuați studiile superioare în străinătate ? Intenționați să activați în cadrul unei întreprinderi internaționale ? Planificați să faceți carieră într-o instituție internațională sau intenționați să emigrați în altă țară, francofonă sau anglofonă, pentru a locui sau pentru a lucra acolo ?

ALEGEȚI EXAMENUL SAU TESTUL DE FRANCEZĂ SAU ENGLEZĂ, ADAPTAT NECESITĂȚILOR DVS.!

Alianța Franceză este singurul centru de examene din Republica Moldova acreditat pentru organizarea examenelor sau eliberarea diplomelor CentruluiFrance Éducation International al Ministerului francez al Educației Naționale și Tineretului sau celor ale CentruluiFrançais des affaires” al CCI din Paris (CCIP). Aceasta este și Cambridge English authorised exam centre.

Alianța Franceză din Moldova organizează cursuri de pregătire pentru diverse tipuri de teste și examene cu profesori de franceză sau engleză, calificați și bine instruiți.

Consultați oferta de cursuri.

Teste

Susțineți Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze (TCF), Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze/Cerere de Admitere Prealabilă (TCF/DAP), Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze pentru Obținerea Naționalității Franceze (TCF ANF), sau Testul de Cunoaștere a Limbii Franceze adaptat la Quebec (TCF Quebec), cât și versiunile electronice ale testelor e-TEF, e-TEFaQ (Testul de Evaluarea a Limbii Franceze adaptat la Quebec) și e-TEF Canada pentru validarea oficială a cunoașterii limbii franceze.

Aceste teste sunt certificări oficiale eliberate de Centrul “France Éducation International al Ministerului francez al Educației Naționale și Tineretului și de Centrul de Limbă Franceză al CCI din Paris (CCIP).

Atenție : valabilitatea acestor teste este de doi ani de la data obținerii diplomei.

Mai jos găsiți toate informațiile utile (prezentarea, publicul țintă, descrierea probelor) în privința testelor propuse de Alianța Franceză din Moldova.

Examene

Susțineți unul dintre examenele propuse de Alianța Franceză din Moldova și obțineți o diplomă valabilă pe viață, care atestă cunoștințele Dvs. în domeniul limbilor franceză sau engleză.

Alianța Franceză este singurul centru de examene acreditat din Republica Moldova care vă propune validarea cunoștințelor lingvistice prin prezentarea Diplomei de Studii de Limbă Franceză (DELF) și versiunea pentru juniori (DELF junior), Diplomei de Studii Aprofundate de Limbă Franceză (DALF) sau a Diplomei de Franceză Profesională în Relații Internaționale. Aceste diplome sunt eliberate de Centrul France Éducation International sau de Centrul Français des Affaires.

De asemenea, Alianța Franceză este Cambridge English authorised exam centre și organizează majoritatea examenelor Cambridge English.

Aceste diplome, recunoscute la nivel internațional, sunt racordate Cadrului european comun de referință pentru limbi.