Închirierea sălilor echipate

În cadrul sediului de la Chișinău, amplasat în nemijlocita apropiere a Bulevardului Ștefan cel Mare și a celor mai importante instituții administrative din țară, Alianța Franceză din Moldova dispune de mai multe săli bine echipate (tablă interactivă, video proiector, ecran mare, echipament informatic și wifi, etc), care pot fi adaptată în funcție de necesitățile Dvs.

Aceste săli pot găzdui de la 10 la 25/30 de persoane în funcție de configurația aleasă și sunt ideale pentru desfășurarea reuniunilor de lucru, a conferințelor de presă, a prezentărilor, examenelor, concursurilor, sau a altor tipuri de întâlniri.

Sălile sunt bine încălzite pe timp de iarnă și dispun de climatizor.

  • Tarif de închiriere pentru o oră : 50 €
  • Tarif de închiriere pentru o zi : 200 €*

De asemenea, se oferă servicii suplimentare contra cost (înregistrarea participanților, pauză cafea, interpretariat, echipament tehnic suplimentar, iPad, etc. )

* Plata se efectuează în lei la cursul oficial al Băncii Naționale a Moldovei stabilit pentru ziua respectivă.

De la 10 până la 25

Da

Da

Da

Misiuni și/sau sejururi de studii

Alianța Franceză vă pune la dispoziție rețeaua sa de contacte și cunoștințele sale despre această țară în scopul organizării eficiente a misiunilor și/sau sejururilor Dvs. de studii în Republica Moldova.

Dacă sunteți o instituție, asociație, universitate sau o instituție școlară, etc. și intenționați să organizați o misiune și/sau un sejur de studii în Republica Moldova (misiune umanitară, sejur de studii în mediul școlar sau universitar, misiune instituțională etc.), Alianța Franceză vă poate acorda asistență în pregătirea deplasării Dvs.

Fie că este vorba despre pregătirea programului (stabilirea întrevederilor, a vizitelor, etc.), de asistență logistică (rezervări hoteliere la tarife privilegiate, rezervări la restaurant, mașină cu șofer, sală de reuniuni, servicii de interpretariat sau ghid-interpret, etc.), Alianța Franceză vă poate asigura organizarea/pregătirea integrală a sejurului sau misiunii Dvs. în Republica Moldova.

Solicitați un deviz !

Informații

Adrian CIBOTARU

Director adjunct
Téléphone : + 373 22 23 45 10
Courriel : acibotaru@alfr.md