Alianța Franceză din Moldova este o asociație de drept local, non-profit.

Fondurile sale provin esențial din activitățile pedagogice și de organizare a examenelor, din parteneriatele semnate cu întreprinderile franceze sau cu parteneri francofoni cum ar fi TV5Monde, precum și din subvenții pentru proiecte, printre care cea a Ambasadei Franței și a Ministerului Francez al Afacerilor Externe și al Dezvoltării Internaționale.

Alianța Franceză din Moldova dorește să coopereze și cu alți parteneri pentru a diversifica sursele de finanțare în scopul asigurării calității misiunilor sale educative și culturale : promovarea limbii și a valorilor franceze cât și susținerea diversității culturale.

Aderând la Alianța Franceză, făcând o donație sau devenind partener strategic, participați la viața și durabilitatea unei instituții recunoscute și apreciate în Republica Moldova.

Fiind membru, membru donator sau partener strategic, veți contribui la susținerea activităților educative și culturale desfășurate de Alianța Franceză.

Devenind membru (400 lei sau 30 € minim) sau membru donator (15 000 MDL sau 1 000 € minim) veți sprijini activitatea de zi cu zi a Alianței Franceze, veți participa la Adunarea Generală Anuală a asociației, veți beneficia de accesul la Spațiul Media Tech și totodată de invitații la evenimentele și activitățile organizate de Alianță.

Devenind partener strategic (65 000 MDL sau 5 000 € minim), numele companiei Dvs. va figura pe orice suport comunicațional al Alianței Franceze conform unei convenții anuale negociată în funcție de valoarea sumei alocate. Totodată, veți avea invitații gratuite pentru orice eveniment organizat de Alianța Franceză.

Dacă doriți să ne susțineți, contactați-ne